HEPPAHOVI

Tuntikalenteri kaudelle 15/16

Tuntikalenteriin saattaa tulla muutoksia kauden aikana. Muistathan tutustua vakiotuntien maksukäytäntöihin (Huom! muutos rästitunneissa 13.8.2015 alkaen) ennen vakiotunnin varaamista.

  Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai
16.00 Jatko 2
 
17.00 Jatko 1 Jatko 1 Jatko 2 Jatko 2-3 Estepainotteinen Kouluvalmennus Alkeis
           
18.00 Jatko 3 Jatko 2 He C Estepainotteinen He C Estepainotteinen Jatko 1-2 aikuiset Jatko 1
Alkeis   Alkeis   Minialkeis
19.00 Kouluvalmennus Estevalmennus Kouluvalmennus Jatko 3-C Aikuiset Estevalmennus  
       
20.00 C-A Jatko 2-3 aikuiset C-B Kouluvalmennus Istunta (pienryhmä)
 

Tuntien kestot:

30 min: Minialkeistunnit. Mahdollisuus myös 30 min mittaiseen yhden ratsastajan yksityistuntiin.

45 min: Lasten ja nuorten ryhmät tasoilla alkeis - jatko 2. Yksityis- ja pienryhmätunnit.

60 min: Kaikki tunnit jatko 3 ryhmistä ylöspäin, kaikki aikuisten ryhmät sekä kaikki valmennustunnit.

Valmennusryhmät treenaavat 2 kertaa viikossa 60 minuutin tunneilla. Valmennusryhmien tasot vaihtelevat ryhmän mukaan Jatko 2-3 tasosta aina helppoon A:han saakka. Osa ryhmistä myös painottuu joko este- tai kouluratsastukseen. Valmennusryhmät kootaan aina syksyisin. Tarvittaessa uusi ryhmä voidaan perustaa myös kesken kauden. Myös vanhoihin ryhmiin voi päästä mukaan talvikauden aikana, jos tasoltaan sopivaan ryhmään on tilaa. Valmennusryhmää suositellaan kaikille aktiivisesta harjoittelusta kiinnostuneille. Kilpailuihin tähtäävälle valmennusryhmä on oikea paikka, mutta valmennusryhmässä voi harjoitella myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Kilpaurheilu edellyttää vähintään 2, mielellään 3-4 harjoituskertaa viikossa.

Esteryhmät Syksyllä 2015 estevalmennusryhmä ja He C estepainotteiset ryhmät aloittavat yhdistettyinä ryhminä. Näissä ryhmissä siis treenaavat valmennsuryhmäläiset (2 x viikossa), mutta myös 1 x viikossa harjoittelevat.

Istuntatunti on istuuntaan keskittynyt 45 min vakiopienryhmätunti (3 ratsastajaa). Tarkoituksena on luoda kiertävä istuntatuntirinki, jolloin ratsastaja voi varata itselleen vakiopienryhmätunnin joka viikolle, jokatoiselle viikolle tai joka neljännelle viikolle. Näin istuntatunnin voi ottaa tehokkaaksi lisäksi muun vakiotunnin rinnalle.

Aktiivipaketti Jos harrastat aktiivisesti vakiotunneilla vähintään kahdesti viikossa tasolla He C-He A (myös aikuisten jatko 3), voit tehostaa treeniä yhdellä lisäratsastuksella viikoittain: Istuntatunti joka neljäs viikko + muilla viikoilla itsenäinen 45 min ratsastustuokio yhteishintaan 70 €/4 vko.

Ratsunaisten kesä!!
Leirit ja kurssit nyt varattavissa.

 
 
Sivustolta kopionti ilman lupaa kielletty.   Suunnittelu: Suvi ja Sari Kuosmanen   Toteutus: Tuukka Lindroos