HEPPAHOVI

Vakiotunnit kaudella 2017-2018

Vakiotuntien maksukäytäntö:

1. Vakioratsastaja sitoutuu maksamaan varaamansa tuntipaikat siihen päivään saakka kunnes vakiopaikasta luovutaan (voit siis koska tahansa vuoden aikana luopua paikastasi ilmoittamalla siitä opettajalle tai puh. 040 759 7322) tai kevätkauden loppuun saakka.

2. Maksu tapahtuu tuntikortilla joko 5 tai 10 ratsastustunnin pätkissä ratsastajan valinnan mukaan. Korttien hinnat löytyvät hinnastosta. Huomioithan, että tuntikortin päättyminen ei automaattisesti lopeta vakiotuntivarausta, muistathan siis erikseen ilmoittaa, jos haluat korttisi päättyessä luopua vakiotunnistasi.

3. Jos ratsastaja ei pääse vakiotunnilleen, sen voi perua mieluiten viestillä (tekstiviesti tai whats upp). Ajoissa (edellisenä päivänä tai sairastapauksessa välittömästi sairauden ilmetessä) perutusta tunnista merkitään tuntikorttiin seuraavalla kerralla ns. rästitunti. Korttiin jääneet rästitunteja voi käyttää korvaaviin tunteihin 1 kk ajan kortin voimassaoloajan jälkeen. Näin maksetut tunnit pääsee hyödyntämään poissaoloista huolimatta. Vain kortteihin rästeiksi merkityt tunnit voi ratsastaa kortin voimassaoloajan jälkeen, joten muistathan pyytää rästimerkinnän opettajaltasi seuraavalla tunnilla. Rästejä voi myös ratsastaa ennakkoon eli omalla tuntikortilla voi ratsastaa myös ylimääräisiä tunteja.
Huomioithan, että rästitunnit ratsastetaan muiden ryhmien peruutuspaikoilla, joten paikkoja saattaa olla rajallinen määrä. Rästituntia ei voi käyttää omalla vakiotunnilla. Rästitunti saattaa myös olla hinnaltaan alkuperäistä tuntia edullisempi.

4. Vakioratsastajan tuntikortti on perhekohtainen: samaa korttia voi siis käyttää samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Näin ollen myös rästitunteja voi käyttää perheen toiset jäsenet.

Toivotamme ihanaa ratsastusvuotta kaikille!

Ratsunaisten kesä!!
Leirit ja kurssit nyt varattavissa.

 
 
Sivustolta kopionti ilman lupaa kielletty.   Suunnittelu: Suvi ja Sari Kuosmanen   Toteutus: Tuukka Lindroos