HEPPAHOVI

Tunnit

Mitä sinä toivoisit hyvältä ratsastustunnilta?

Hyvin koulutetut hevoset ja taitava opettaja ovat kai itsestäänselvyys. Lisäksi haluaisit varmasti tuntea, että juuri sinun edistymisesi on opettajalle tärkeää.

Oikean tunnelman saavuttaminen ratsastustunnilla on tärkeää. Oppiminen on hauskinta, kun saat ratsastaa itsesi tasoisten ja saman henkisten kanssa yhdessä. Ratsastuskoulun laaja tuntikalenteri tarjoaa mahdollisuuden löytää itselle sopivin ryhmä.

Kaiken tasoisissa ryhmissä luodaan vankka osaamisen kivijalka täsmällisellä harjoittelulla ja hyvän kontaktin luomisella hevoseen. Johdonmukaisesti etenevä opetus ja sopivat harjoitukset mahdollistavat ratsastajan itsensä oivaltamisen: "Ai tältäkö tämä voi tosiaan tuntua?"

Tunnin varaaminen ja peruminen

1. Tutustu tuntitarjontaamme tuntikalenterista. Sopivan tunnin löytämiseksi kannattaa myös keskustella omasta ratsastustasosta ja ryhmistä tuntia varatessa.
2. Varaa ratsastustunti joko viestillä (whats upp tai tekstiviesti) tai soittamalla numeroon 040-759 7322 (soittoajat ma-pe klo 10-11 ja 15-15.30, viestejä voi laittaa kaikkina aikoina). Voit varata joko yksittäisen- tai vakiotunnin. Huomioi, että vakiotunnit maksetaan aina tuntikorteilla. Lisätietoa täältä.
3. Jos et pääse ratsastustunnillesi, tunti tulee perua viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä joko soittamalla tai viestillä yllä mainittuun numeroon. Äkillisissä sairastapauksissa heti sairauden ilmettyä. Ajallaan peruutetun vakiotunnin voi korvata toisella tunnilla rästituntina (muista pyytää korttiisi rästituntimerkintä opettajaltasi seuraavalle tunnille tullessasi, vain rästimerkittyjä tunteja voi käyttää kortin voimassaoloajan jälkeen). Rästitunteja voi käyttää 1 kk ajan kortin voimassaoloajan jälkeen.

Tunnin maksaminen ja tunnille saapuminen

1. Tuntikortin ja yksittäisen tunnin voi maksaa ennakkoon tilille DANSKE BANK FI33 8700 0710 3310 14 (merkitse saajaksi Ratsunainen Oy ja kirjoita viestiin mikä kortti on kyseessä ja kenelle se ostetaan tai yksittäisen tunnin ratsastaja tunnin päivämäärä). Ota mukaan kuitti (tulostettu tai sähköinen), sillä sitä vastaan saat korttisi opettajalta ennen tunnin alkua.
2. Tunnille on hyvä saapua hyvissä ajoin, mielellään viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Saapuessasi aiemmin, pääset myös halutessasi satuloimaan tunnille lähteviä ratsuja.
3. Ennen tunnin alkua kokoonnutaan vanhan tallin päädyssä sijaitsevaan toimistoon, jossa tunti maksetaan tai tuntikortti kuitataan. Samalla jaetaan hevoset.
4. Toimistosta siirrytään hevosten luokse talliin ja kentälle. Tunti alkaa kaarrosta kentän keskihalkaisijalta. Muistathan tarkistaa ratsusi varusteet ja satulavyön kireyden ennen selkään nousua.
5. Tunnin päätteeksi löysää ratsusi vyötä, jos se ei jatka seuraavalle tunnille ja huolehdi päivätyönsä päättävältä hevoselta varusteet satulahuoneeseen. Kuraiset nahkavarusteet pestään vedellä kostutetulla sienellä ja pyyhitään kuiviksi pyyhkeellä. Jalustimet, kankaiset satulavyöt ja suojat harjataan tai tarvittaessa pestään. Märkä satulahuopa ripustetaan kuivumaan.

Hinnasto (Voimassa 10.8.2017 alkaen, lue myös vakiotunti-info)

Vakioratsastajien tuntikortit
45 min tunnit 5 krt 105 € (21 € / krt)
  10 krt 200 € (20 € / krt)
60 min tunnit 5 krt 120 € (24 € / krt)
  10 krt 230 € (23 € / krt)

 

Irtotunnit
Ratsastustunti 45 min 24 €
Ratsastustunti 60 min 27 €
Talutusratsastus 30 min 21 €
Talutusratsastus 15 min 15 €


Yksityistunnit (45 min)
1 ratsukko 45 €
2 ratsukkoa 40 € / hlö
3 ratsukkoa 35 € / hlö
4 ratsukkoa 30 € / hlö
1 ratsukko, 30 min 35 €


Ratsunaisten kesä!!
Leirit ja kurssit nyt varattavissa.

 
 
Sivustolta kopionti ilman lupaa kielletty.   Suunnittelu: Suvi ja Sari Kuosmanen   Toteutus: Tuukka Lindroos