HEPPAHOVI

Päiväleirit

Estevalmennusleiri 4 vrk (ma 19.6.- to 22.6.)

Leirillä harjoittelemme erilaisia taitoja esteradoille. Tahti, tempo, pehmeä käsi ja hyvä, joustava istunta ovat erityistarkkailussa! Hyvään esteratasuoritukseen sisältyvät erityisesti nämä asiat. Ratsastustunneilla käymme paljon puomi- ja esteharjoittelua. Maastoesteille suuntaamme tietenkin!

Leiri sisältää seuraavat kurssit: Estevalmennuskurssi ja Puomit, esteistunta ja maastoesteet. Tutustu kursseihin täällä.
Yhteensä ratsastusta 4 x 70 min + 4 x 60 min.

Leiri ei sisällä ruokailua tai muuta ohjattua toimintaa. Tallilla saa osallistua hevostenhoitopuuhiin leiripäivän aikana.

Ratsastajille tasolla 70 - 100 cm
HINTA 200 €

Lisää leirisi ohjelmaan: Maastakäsin: Juoksutus -kurssi hintaan 45€

Koivumäen Kartanon Kahvilan kesälounas on tarjolla leiriviikolla klo 11-15.
Kysy lisää: puh +358 17 3614 291
tai kartano(at)koivumaenkartano.com


HassunHauska leiri

Tällä leirillä tarkoituksena on pitää erityisen hauskaa! Toisella päivän tunnilla tehdään harjoituksia kouluratsastuksen, puomien tai esteiden parissa pieni pilke silmäkulmassa tai suunnataan maastoon ja maastoesteille.
Toisella päivän tunneista ryhdytään hauskanpitoon sitten ihan tosissaan: Nyt ratsastetaan ilman satulaa, ehkäpä jopa tandemilla… Pelaillaan mukavia ponileikkejä ja testaillaan hauskoja tehtäväratoja. Tällä leirillä ei koskaan tiedä mitä seuraavaksi tehdään: ehkäpä kuljetetaan munaa lusikassa ratsain, ratsastetaan takaperin tai kisaillaan ’Jerusalemin suutaria’ yhdessä ponien kanssa. Ja mikä parasta, ihan huomaamatta kaiken hauskan lomassa, opitaan ratsastuksen tärkeitä taitoja: tasapainoa ja itseluottamusta. Asioita joita ei koskaan voi harjoitella liikaa. Ja koska tunnit ovat hassuja, täytyy leirikisankin olla jotain ihan ennen näkemättömän hassua, eikö?

Leiri sisältää: Ohjattua toimintaa päivisin klo 9.00 - 15.00 (lounastauko noin klo 11): 10 hassua ratsastustuntia (á 45 min), hevosten hoitoa, käytännön teoriaa ja muuta tallipuuhaa. Talli on avoinna leiripäivinä klo 9-21.

Leiri ei sisällä ruokailua. Ota mukaan omat eväät tai käväise Koivumäen Kartanon kesälounaalla (kysy lisää lounaasta puh +358 17 3614 291 tai kartano(at)koivumaenkartano.com).

Leiri on sinulle sopiva, kun sinulla on vähintään perusratsastustaidot, joka tarkoittaa että hallitset hevosen kaikissa askellajeissa. Lisäksi sinulla on hyvä olla hieman hyppykokemusta. (Noin jatko 2 taso ja kaikille siitä eteenpäin).
HINTA 220 €

 

Aikuisleiri

Tämä leiri on suunniteltu aikuiseen makuun: Leiri sisältää kaksi kaikkien aikojen suosituinta kesäkurssiamme. Aikuisten yleiskurssin (5 vrk, aamuisin) ja Koulu/istuntakurssin (4 vrk, iltaisin). Tutustu kursseihin täällä. Ratsastusta yhteensä 9 x 60 min.

Koska ratsastukset on ajoitettu aamun ja illan viileisiin hetkiin: päiväsaikaan on mukava ihan vain huilailla tai ehkäpä suunnata Kuopion muiden palvelujen pariin: Mm. Kuopion Ikea ja Matkus ShoppingCenter sijaitsevat vain n. 1,5 km päässä. Rauhalahden kylpylälle on matkaa n. 7,5 km ja keskustaan n. 12 km. Bussiyhteys Matkuksen kautta keskustaan löytyy aivan pihastamme.

Tälle leirille tullessa, sinulla tulisi olla vähintään perusratsastustaidot eli hallitset hevosen hyvin kaikissa askellajeissa. Tehtäviä voidaan myös eriyttää, joten pidemmälläkin ratsastuskokemuksella saa varmasti sopivan haastavaa harjoiteltavaa.
HINTA 205 €

Lisää leirisi ohjelmaan: Maastakäsin: Naksutinkoulutus -kurssi (4 vrk) hintaan 63 €

Lisää leiriisi lounaat tai majoitus:
Koivumäen Kartanon Kahvilan kesälounas on tarjolla leiriviikolla klo 11-15.
Pohjois-Savon opiston asuntolasta on mahdollisuus varata omatoimimajoitus. Majoitusvarauksia hoitaa tänä kesänä Koivumäen Kartano.
Kysy lisää lounaasta tai majoituksesta: puh +358 17 3614 291
tai kartano(at)koivumaenkartano.com

 

Leirin varaaminen:

1. Varaa leiri käyttämällä sähköistä varausjärjestelmäämme. Tarvittaessa voit tehdä varauksen myös soittamalla numeroon 040 759 7322 (Varmimmin ma-pe klo 10.00-11.00 ja 15.00-15.30 sekä lauantaisin klo 10.00-11.00).

2. Vahvista varauksesi maksamalla varausmaksu käyttäen varauksen yhteydessä saamaasi viitenumeroa. Varausmaksuna peritään 20 euroa, joka sisältyy leirin hintaan. (Varausmaksu vahvistaa leirivarauksen ja sitä ei palauteta leirin perumisen yhteydessä).

3. Leirin loppusumma maksetaan toukokuussa toimitettavalla laskulla.

4. Kaikissa leireihin liittyvissä asioissa voit olla meihin yhteydessä soittamalla numeroon 040-759 7322 (Varmimmin ma-pe klo 10.00-11.00 ja 15.00-15.30 sekä lauantaisin klo 10.00-11.00).

Ratsunaisten kesä!!
Leirit ja kurssit nyt varattavissa.

 
 
Sivustolta kopionti ilman lupaa kielletty.   Suunnittelu: Suvi ja Sari Kuosmanen   Toteutus: Tuukka Lindroos